|
|
Türk Silahlı ve Silahsız Kuvvetleri • Hööst Lagenjdik! • Hangi Yıl? • Yalan, Yalan, Vallahi Yalan... • Sorçolar • Manda • ABS VE ABD • FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ! • Terör Örgütü • Ergenekon -1 • Ergenekon 2 • Dava • Toplum Olarak Nerdeyiz? • İngiltere ve Kıroliçe • Komplo Teorileri •Türk Gençliği ve Diğer Gençlik • İbrahim, Faruk, Yiğit...• Ram Olmak ya da Olmamak! • Türkiye Gündemi • 2 + 2 = 4 • Kim?Tımarhane • Avrupa Futbol Şampiyonası ve Milli Takım • ABD'nin Türkiye Oyunları • Taraf'lı Gazeteci Olmak • AB'nin İsteklerinin Sonu Var mı? • Bu Sistemin Adı Ne? ••
![]() ![]() |
23.05.2008, 11:24
|
|
|
İleti: 215 Konu: 55 Katılım: 22-02 08 Nereden: İSTANBUL Üye No: 17.224 FYL Bilgileri FYL: 180.227 Dolabını Karıştır FYL Yolla |
İBRAHİM, FARUK, YİĞİT Bunlar kim? Bunlar babaları Türkiye Cumhuriyeti ve içinde yaşayan insanlar için, yabancı hatta müttefik diye geçinen düşmanlarımızın da besleyip kolladığı beraber yaşadığımız içimizdeki hainlerin kahpece Nusaybin’de mayınla şehit ettikleri Karslı Kahraman Uzman Çavuşumuzun Yüce Türk Milletine Emanetleri… Tıpkı Milli Şehit Boğazlıyan Kaymakamı Kemal Bey gibi… O da darağacına giderken “Beni yabancı ülkelerin zoruyla asıyorlar,ben kimseyi öldürmedim,bu devletin memuru olarak emirleri uyguladım ve görevimi yaptım, çocuklarım Türk Milletine emanettir!...” dedikten sonra gözlerini bile bağlatmadan işbirlikçi hükümet ve işbirlikçi bir mahkeme tarafından asılmıştır. 100 sene önce olduğu gibi gene Batılı ülkelerin kışkırtmaları, Türkiye’ye şunu kaldırın, bunu kabul edin, şunu açın, şu hakları verin diye bir çok dayatmaları ile karşı karşıyayız… O zaman olduğu gibi gene onlara yardım eden işbirlikçi insanlar, işadamları, siyasetçi ve devlet adamları var… O zaman olduğu gibi vatanını, devletin haklarını savunan kim varsa takibat altında, hapiste, en son Banu AVAR adlı gazeteci Batının gerçek yüzünü belgelerle ortaya çıkarıp yayınladığı için daha 10 bölümü olmasına rağmen TRT’den kovuldu… 100 yıl önce biz bunları savaşla ülkeden kovduk ama “Tarih tekerrürden ibarettir”! Şimdi sınırları kanla çizilmiş olan bu aziz vatanda gene oluk oluk kan akıyor… Gene aziz Türk Milletinin güzide evlatları, gözlerini kırpmadan bu vatan için canlarını veriyor. Geride gene gözü yaşlı anneler, babalar, daha kokusuna doyamadığı bebeler bırakarak. Hadi o zaman işgal altında olan bir ülkede, yabancı silahlı kuvvetlere karşı resmen bir savaş vardı. Şimdi bu ülke savaşta mı? Neden bu kadar şehit veriliyor? Bu soruyu kendimize soralım ve uyanalım! Evet SAVAŞTAYIZ! Gene düşmanlarımız aynı, bu sefer açıktan ve ilan edilmiş bir savaşla değil, alçakça… Benim ülkemde yaşayan insanları kandırarak, besleyerek, silah vererek bana karşı kullanıyorlar.. Gizli ajanları yurdun her yerinde cirit atıyor, paralı gazeteciler yazılar yazıyor, bu sefer TV var orda konuşuyorlar, vakıflar adı altında ajanlık faaliyetlerinde bulunuyorlar,her türlü vasıta ile acımasızca ve devam eden saldırılarla… Gene onların her dediğini yapan bir iktidar var! Onların istediği kanunları çıkaran, topraklarını, milli şirketlerini,bankalarını yabancılara satan... Ülkesini,yargısını,ordusunu Batı’ya şikayet eden… En son bu ülkeyi açık açık desteklemeyen,karşı çıkan Avusturya Cumhurbaşkanı geldi telaşla, ”Neden kapatıyorsunuz AKP’yi “diye sorgulama arsızlığında bulunmaya… Şu anda işgal altında olan bu ülke halkı üstelik Kürdüyle, Çerkeziyle, Abazasıyla, Gürcüsüyle! birlikte omuz omuza “Tarihi gene tekerrür ettirecektir” zamanı geldiğinde, Kurtuluş Savaşında olduğu gibi.. Yabancılar ülkelerine gidecekler o zaman, peki siz ne yapacaksınız işbirlikçiler? Nereye gideceksiniz? Gideceğiniz ülke demiyecek mi: ”Öz vatanına ihanet eden, bana da ihanet eder!” Bu arada gene ismi bilinmeyen Kahraman Türk Evlatları şehit düşüyor, evlatları yetim kalıyor,ocakları sönüyor… “Sıktığında Şüheda fışkıracak bu topraklara düşüyorlar bir bir, Çanakkale'de, Sakarya’da, Dumlupınar’da,Arabistan’da, şehit düşen dedeleri gibi, Kim?... Sorusunu sormadan, bu cennet vatanın uğruna şehit olarak … BEN..BEN..BEN.. diye birer birer”.… Kardeşlerim, Aziz Şehitlerimizin bize yadigar evlatlarına, anne, baba ve eşlerine sahip çıkalım, Hiç değilse bu kadarını yapalım… Onlar canlarını, kanlarını verdiler… Kahraman Uzman Çavuşum şahadet şerbetini içerken “İstiklal Marşını Sayıklayarak” dedelerine koşmuş, bu ne kahraman bir evlat,bu ne sarsılmaz bir güç Yarabbim! Gel de ağlama…Gel de üzülme… Haberi sunan Flash TV spikeri bile salya sümük ağlarken, bari bu kadarını bizden esirgeme şehidim. Allah’ım bu Mübarek Şehidimin Ruhunu Şad et,Yavrularını Bize Bağışla… 23.05.2008 / Ahmet ER |
|
|
|
23.05.2008, 11:24
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() FYL Bilgileri FYL Yolla |
|
|
|
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||