IPB

Hoşgeldiniz Giriş · Kayıt Ol

> Ahmet Er | İbrahim, Faruk, Yiğit...
Beğeni 5 V
Ahmet K.
mesaj 23.05.2008, 11:24
İleti #1

...

Grup Simge
Konu: 55
Nereden: İSTANBUL
Üye No: 17.224

FYL Bilgileri
FYL: 180.227
Dolabını Karıştır
FYL Yolla

İBRAHİM, FARUK, YİĞİT

Bunlar kim?

Bunlar babaları Türkiye Cumhuriyeti ve içinde yaşayan insanlar için, yabancı hatta müttefik diye geçinen düşmanlarımızın da besleyip kolladığı beraber yaşadığımız içimizdeki hainlerin kahpece Nusaybin’de mayınla şehit ettikleri Karslı Kahraman Uzman Çavuşumuzun Yüce Türk Milletine Emanetleri…

Tıpkı Milli Şehit Boğazlıyan Kaymakamı Kemal Bey gibi…

O da darağacına giderken “Beni yabancı ülkelerin zoruyla asıyorlar,ben kimseyi öldürmedim,bu devletin memuru olarak emirleri uyguladım ve görevimi yaptım, çocuklarım Türk Milletine emanettir!...” dedikten sonra gözlerini bile bağlatmadan işbirlikçi hükümet ve işbirlikçi bir mahkeme tarafından asılmıştır.

100 sene önce olduğu gibi gene Batılı ülkelerin kışkırtmaları, Türkiye’ye şunu kaldırın, bunu kabul edin, şunu açın,
şu hakları verin diye bir çok dayatmaları ile karşı karşıyayız…

O zaman olduğu gibi gene onlara yardım eden işbirlikçi insanlar, işadamları, siyasetçi ve devlet adamları var…

O zaman olduğu gibi vatanını, devletin haklarını savunan kim varsa takibat altında, hapiste, en son Banu AVAR adlı gazeteci Batının gerçek yüzünü belgelerle ortaya çıkarıp yayınladığı için daha 10 bölümü olmasına rağmen TRT’den kovuldu…

100 yıl önce biz bunları savaşla ülkeden kovduk ama “Tarih tekerrürden ibarettir”!

Şimdi sınırları kanla çizilmiş olan bu aziz vatanda gene oluk oluk kan akıyor…

Gene aziz Türk Milletinin güzide evlatları, gözlerini kırpmadan bu vatan için canlarını veriyor.

Geride gene gözü yaşlı anneler, babalar, daha kokusuna doyamadığı bebeler bırakarak.

Hadi o zaman işgal altında olan bir ülkede, yabancı silahlı kuvvetlere karşı resmen bir savaş vardı.

Şimdi bu ülke savaşta mı? Neden bu kadar şehit veriliyor?

Bu soruyu kendimize soralım ve uyanalım!

Evet SAVAŞTAYIZ!

Gene düşmanlarımız aynı, bu sefer açıktan ve ilan edilmiş bir savaşla değil, alçakça…

Benim ülkemde yaşayan insanları kandırarak, besleyerek, silah vererek bana karşı kullanıyorlar..

Gizli ajanları yurdun her yerinde cirit atıyor, paralı gazeteciler yazılar yazıyor, bu sefer TV var orda konuşuyorlar, vakıflar adı altında ajanlık faaliyetlerinde bulunuyorlar,her türlü vasıta ile acımasızca ve devam eden saldırılarla…

Gene onların her dediğini yapan bir iktidar var!

Onların istediği kanunları çıkaran, topraklarını, milli şirketlerini,bankalarını yabancılara satan...

Ülkesini,yargısını,ordusunu Batı’ya şikayet eden…

En son bu ülkeyi açık açık desteklemeyen,karşı çıkan Avusturya Cumhurbaşkanı geldi telaşla, ”Neden kapatıyorsunuz AKP’yi “diye sorgulama arsızlığında bulunmaya…

Şu anda işgal altında olan bu ülke halkı üstelik Kürdüyle, Çerkeziyle, Abazasıyla, Gürcüsüyle! birlikte omuz omuza
“Tarihi gene tekerrür ettirecektir” zamanı geldiğinde, Kurtuluş Savaşında olduğu gibi..

Yabancılar ülkelerine gidecekler o zaman, peki siz ne yapacaksınız işbirlikçiler?

Nereye gideceksiniz?

Gideceğiniz ülke demiyecek mi: ”Öz vatanına ihanet eden, bana da ihanet eder!”

Bu arada gene ismi bilinmeyen Kahraman Türk Evlatları şehit düşüyor, evlatları yetim kalıyor,ocakları sönüyor…

“Sıktığında Şüheda fışkıracak bu topraklara düşüyorlar bir bir,

Çanakkale'de, Sakarya’da, Dumlupınar’da,Arabistan’da, şehit düşen dedeleri gibi,

Kim?... Sorusunu sormadan, bu cennet vatanın uğruna şehit olarak …

BEN..BEN..BEN.. diye birer birer”.…

Kardeşlerim, Aziz Şehitlerimizin bize yadigar evlatlarına, anne, baba ve eşlerine sahip çıkalım,

Hiç değilse bu kadarını yapalım…

Onlar canlarını, kanlarını verdiler…

Kahraman Uzman Çavuşum şahadet şerbetini içerken “İstiklal Marşını Sayıklayarak”

dedelerine koşmuş, bu ne kahraman bir evlat,bu ne sarsılmaz bir güç Yarabbim!

Gel de ağlama…Gel de üzülme… Haberi sunan Flash TV spikeri bile salya sümük ağlarken, bari bu kadarını bizden esirgeme şehidim.

Allah’ım bu Mübarek Şehidimin Ruhunu Şad et,Yavrularını Bize Bağışla…

23.05.2008 / Ahmet ER
Go to the top of the page

+Quote Post
mesaj 23.05.2008, 11:24
İleti #

Daha iyi hizmet için sitemize destek olabilirsiniz!

FYL Bilgileri

FYL Yolla

Muhabbet.org - Arkadaşlıkların başladığı nokta..

Kore Savaşları
Kore Kahramanlarının Web Sitesi korekahramanlari.org
Erdal Sarızeybek
Emekli Albay Erdal Sarızeybek Sorularınızı Cevaplıyor erdalsarizeybek.com.tr

Quote Post
FikrimYok
mesaj 23.05.2008, 13:41
İleti #2

...

Grup Simge
Konu: 8.892
Nereden: Ankara
Üye No: 4

FYL Bilgileri
FYL: 11.853
Dolabını Karıştır
FYL Yolla

Adı konmuyor, ama bir savaşta verilebilecek kayıp sayısı ne kadarsa ondan fazlası bizde verilmemiş midir? Son 30 yılda teröre verilen kurban sayısı ne kadardır? OHAL'in ilan edildiği 19 Temmuz 1987'den, 2002 Mayıs sonuna kadar 15 yıl içinde, güvenlik kuvvetlerinin toplam şehit sayısı 5.500, ölen sivil sayısı 5.335, yaralı sayısı 11.500'dür!

Ekonomik tahribat hariç, sadece Silahlı Kuvvetler'in sarf ettiği gider 15 milyar dolardır.

Son altı yılın kayıp va zararlarını da ekleyince bu yaşanan durumun savaş olmadığı söylenebilir mi? Hergün şehit haberleri, her gün cenazeler..

Gaziler! Gencecik gazilerimiz. Ankara Bilkent'de bulunan Gazi Tedavi ve Bakım Merkezine birkaç kez gitmek durumunda kaldım ve görünen manzara karşısında insanın özü dayanmıyor. Bilmem kaç er şehit, bilmem kaç er yaralı haberlerinin arkasında yatan gerçek; kopan el, kopan kol, bacak, görmeyen göz..

100 sene önce olduğu gibi gene Batılı ülkelerin kışkırtmaları, Türkiye’ye şunu kaldırın, bunu kabul edin, şunu açın,
şu hakları verin diye bir çok dayatmaları ile karşı karşıyayız…

Yine Kurtuluş Savaşı öncesi düşmanlar, hainler elele..

Türkiye Cumhuriyeti'nin Toprakları, gelir kaynakları sessiz sedasız, yabancılara devrediliyor..

Türkiye Cumhuriyeti yasalarına gelin müdahale edin diyen bir zihniyet nasıl bu ülkede yönetimde oluyor da bizler kahrımızdan çatlayıp, ölmüyoruz anlamıyorum!

Bu kadar şehit veriliyor ve böyle satışlar, böyle çağrılar yapılıyor da vatandaş kendine gelmiyorsa...

Pes vatandaş pes!

Bunlar sana müstahak diyesim geliyor..

+Quote Post
Selim Uluç
mesaj 23.05.2008, 18:02
İleti #3

...

Grup Simge
Konu: 21
Üye No: 8.570

FYL Bilgileri
FYL: 7.945
Dolabını Karıştır
FYL Yolla

Bu milletin şehitlerine zerre kadar saygısı yok! Sandıktan çıkartıkları adam şehitlerin katiline saygı duyuyor. Şehitlere de kelle diyor.

Şehit yakınları bnu düşünmedikten sonra kim düşüncek!

+Quote Post
Ahmet K.
mesaj 24.05.2008, 12:24
İleti #4

...

Grup Simge

FYL Bilgileri
Dolabını Karıştır
FYL Yolla

Eskiden insanların hayatında gazete ve özellikle TV çok fazla yer kaplamıyordu.Şimdi 10 saniyelik reklama dünyanın parası ödeniyor.Çünkü TV günün her saati insanları etkileyen bir olgu.İktidar da bunun farkında,F.Gülen'de...
Biz yatağımızda uyurken dağlarda binlerce kardeşimiz,hainlere karşı sıfırın altında,ölüm tehlikesi altında(korkusu demiyorum!) karanlıkta bekliyor.Kimi mayına basıyor,kimi pusuda bekleyen hainlerin ilk ateşi ile yaralanıyor veya şehit düşüyor...Hain ilk ateşi açıp kaçıyor,ait olduğu karanlıklara çünkü!

Bütün bunlar olurken bir kısım vatandaş,siyasetçi,gazeteci,iş adamı sanki bunlar olmuyormuşcasına suni ve sahte gündemlerle halkı aldatmaya,uyutmaya devam ediyor.
Polis şehidin cenazesine katılanların elinden Türk bayraklarını alıyor,ama bölücülerin paçavraları İstanbul,Ankara,İzmir'de ellerinde duruyor!
Bu dönem bitince çok ciddi kararlar alıp,Atatürk devrimlerine kaldığı yerden hiç bir duraksama,azimde gevşeme olmaksızın devam etmeliyiz.
Bölücü,işbirlikçi ve hainlerin Cumhuriyet döneminde hiç bir zaman güçlü olmadıkları kadar güce ulaştıkları bu dönemde herkes her yerde ve her zaman Cumhuriyet ve Atatürk İlkelerine sahip çıkmalıdır.Bize düşen görev budur!
Cumhuriyeti korumak için yemin edenlerin içindeki gerçek vatanseverler, zamanı geldiğinde size yardım edeceklerdir hiç kuşkunuz olmasın!
Ahmet ER

+Quote Post
Mavi Bulut
mesaj 24.05.2008, 13:02
İleti #5

...

Grup Simge
Konu: 95
Üye No: 9.348

FYL Bilgileri
FYL: 2.680
Dolabını Karıştır
FYL Yolla

Atatürk emperyalizme karşıydı. Kul köle olmak istemiyordu. Bunun böyle olması da emperyalist güçlerin işine gelmiyordu tabi. Bütün okullarını kapattı, bütün örgütlenmelerinin önlerini kesti.

Sonra ne oldu? İşbirlikçiler çıktı, onların kaldıkları yerden devam etmeleri için yardım yataklık ettiler. Vakıfların, toprak almalarının önünü açtılar, ekonomiyi onlara devrettiler.

Bunu yapan adamlar PKK'ya destek veren kirli ellerdir üstelik.

Türk halkı bunları görecektir eminim. Ne kadar salak yerine konsa konsunlar, Türk milleti Atatürk'ün dediği gibi yücedir, yüce emeller içinde bekleyiş içindedir. Yapması gerekenin en iyisini yapacaktır, hak ettikleri dersi verecektir. Hiç şüphem yok.

Şehitlerimiz de rahat uyusunlar.

+Quote Post
Ahmet K.
mesaj 26.05.2008, 10:00
İleti #6

...

Grup Simge

FYL Bilgileri
Dolabını Karıştır
FYL Yolla

QUOTE(Mavi Bulut @ 24.05.2008, 13:02) *
Atatürk emperyalizme karşıydı. Kul köle olmak istemiyordu. Bunun böyle olması da emperyalist güçlerin işine gelmiyordu tabi. Bütün okullarını kapattı, bütün örgütlenmelerinin önlerini kesti.

Sonra ne oldu? İşbirlikçiler çıktı, onların kaldıkları yerden devam etmeleri için yardım yataklık ettiler. Vakıfların, toprak almalarının önünü açtılar, ekonomiyi onlara devrettiler.

Bunu yapan adamlar PKK'ya destek veren kirli ellerdir üstelik.

Türk halkı bunları görecektir eminim. Ne kadar salak yerine konsa konsunlar, Türk milleti Atatürk'ün dediği gibi yücedir, yüce emeller içinde bekleyiş içindedir. Yapması gerekenin en iyisini yapacaktır, hak ettikleri dersi verecektir. Hiç şüphem yok.

Şehitlerimiz de rahat uyusunlar.

Bir an önce Türk Milletinin ama daha önce AKP ve bu zihniyete destek verenlerin neler olduğuna bakıp ülkenin nereye doğru gittiğine bakmaları lazım!
10 yıl önce Türkiye "kırmızı çizgi" filan dediğinde ABD dahil durup bir düşünürdü.
Şimdi o çizgiler önce pembe oldu,sonra morardı ,şimdi kesik kesik...
"Devlet" olduğumuzu tekrar hatırlatan bir iktidar gerek,devletin her kurumuyla kavgalı olan ve "RAM" ettirmeyi isteyen iktidar değil.
Ahmet ER

+Quote Post
FikrimYok
mesaj 07.08.2008, 16:03
İleti #7

...

Grup Simge
Konu: 8.892
Nereden: Ankara
Üye No: 4

FYL Bilgileri
FYL: 11.853
Dolabını Karıştır
FYL Yolla

Şimdi bu ülke savaşta mı? Neden bu kadar şehit veriliyor?

Bu soruyu kendimize soralım ve uyanalım!

Mayıs ayında kaleme alınmış makale. Üzerinden 3 ay geçmedi henüz. O günden bu yana kaç kişi terörde daha yaşamını yitirdi dersiniz?

Sayamadım, unuttum desem..

Haftada mutlaka bir iki olay yaşanıyor. Şehit haberleri geliyor haftada bir iki, artık kanıksadık mı yoksa!

En son Güngören'deki bombalı saldırı. Ve şu an devam eden bir çatışma:

Muş’un Malazgirt İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne PKK’lı teröristlerce dün saat 21.00’de roketli saldırı düzenlendi: 1 şehit, 2 yaralı..

Yaralı denince mutlu oluyordum eskiden, oh be kurtulmuşlar diye. Ne kurtulmak ama! Bombanın, mayının bulunduğu bir bölgeden elinizi, kolunuzu, bacağınızı, gözünüzü bırakmadan kurtulmanız mümkün olamıyormuş meğer, bunu öğrendim..

Şimdi yaralılara daha çok üzülmeye başladık.

Evet, mayıs ayından bu yana teröre kaç kurban verilmiştir sizce; 50, 60.. Bunun beş misli yaralı..

Bilmiyorum, saymadım, tahmin ediyorum.

Şimdi bu ülke savaşta mı, değil mi siz söyleyin..

Herşey yolunda deyip, mutlu olmaya devam ediniz; Ergenekon - AKP maçı kaç kaç biter dersiniz?

NOT: Milli Savunma Bakanı 1980'den Haziran 2008'e kadar teröre toplam 7 bin 848 şehit verildiğini açıkladı. 28 Temmuz 2008

Kurtuluş Savaşında asker kaybımız 9 bin 167'dir..

+Quote Post
Ahmet K.
mesaj 08.08.2008, 11:19
İleti #8

...

Grup Simge

FYL Bilgileri
Dolabını Karıştır
FYL Yolla

Bu hükümet her alanda başarılı olduğunu iddia ediyor ya...

Al sana başarı :"PKK Güneydoğuda değil İstanbul'da 1nci Ordu Komutanlığı'na havan topuyla saldırıyor!!!"

Bu daha önce hiç bir hükümet zamanında yaşanılmamış bir şeydi,bunu da AKP hükümeti başardı!

Şehirlerde asayişten POLİS sorumludur,ama polis,amirlerinin değil F.Gülen'in emrinde olduğu için mi,Ergenekon soruşturmasına aşırı odaklandığından mı nedense, PKK Güngören'de "SİVİL" halktan 17 kişiyi bombayla katlediyor,Selimiye'de 1nci Ordu Komutanlığı'na gündüz gözüyle dört havan atıyor!

AKP kapatılmadı,demokrasi kazandı ya ondandır!!!

+Quote Post
Selim Uluç
mesaj 08.08.2008, 11:40
İleti #9

...

Grup Simge
Konu: 21
Üye No: 8.570

FYL Bilgileri
FYL: 7.945
Dolabını Karıştır
FYL Yolla

Demokrasi iç savaş gibi bir şey oluyor sanırım.

AKP ülkeyi iç savaşa dönüştürdüğü gibi yarım kalan başarısını dış savaşla tamamlayacak.

Her şey mükemmel.