|
|
Bir Kitapla Destek Olalım!
ZOR GÜNLER YAŞADIK BİZ, ZOR AMA YILMADIK.
KOLAY DEĞİL, ÜLKEYİ, İNSANI VE ALYILDIZI SEVMEK KOLAY DEĞİL; CESARET İSTER, FEDAKARLIK İSTER, ZORLUKLARA KATLANABİLMEK SABRI VE GÜCÜ İSTER.
BİZ KARŞILIKSIZ SEVDİK...
İÇİMİZDEKİ BU SEVGİ OLMASAYDI, BİR KENARA ÇEKİLİP SEYRETMEK, "AMAN BANA DOKUNMASINLAR" DEYİP SUSMAK DAHA KOLAYDI AMA BİZ YAPAMAZDIK...
YAŞADIKLARIMIZI YAZDIK, DERS ALSIN DİYE GENÇ NESİLLER...
Kitap Satın Almak İstiyorum
![]() ![]() |
29.05.2008, 12:46
|
|
|
İleti: 209 Konu: 55 Katılım: 24-11 07 Üye No: 12.484 FYL Bilgileri FYL: 204.573 Dolabını Karıştır FYL Yolla |
SİZİN KÖŞENİZDEN BİR ARKADAŞ, SON HAREKAT KOD ADI YAHUDA İSİMLİ KİTABIM İÇİN ŞU SÖZLERİ YAZDI: QUOTE "(kızgın @ 11.03.2008, 15:05) Okunması gereken bir kitap olduğu belli. Ama maalesef insanlara ulaşamayacak bu kitap. Çünkü medya da bu operasyonların önemli bir figürü.Çoküş gitgide yaklaşıyor. Saatimiz 9'u 5 geçeyi gösteriyor hala.Sokağa çıkmanın vakti geldi. Ama kimin arkasından? Teşekkürler Komutan." Bu kitabın insanlara ulaşamayacağını söylediği zaman inanmamıştım ama haklıymış ÇÜNKÜ kitabın başına gelenler şunlar: 1. Vatan gazetesi kitapla ilgili röportaj yaptı ama yayından kaldırdı. 2. ATV TV canlı yayında kitabın tanıtımını kesti. 3. Büyük kitap mağazaları kitabı raflarından kaldırdı. 4. Hiçbir gazete ve Tv kitap hakkında yorum yapmadı. 5. d&r mağazası Ankara'nın, birinci gün kitabı ORTA ALANA VE YENİ ÇIKANLAR bölümüne koydu, ikinci gün ÇOK SATANLAR rafına yerleştirdi ve üçüncü gün GENEL KATEGORİDEKİ RAFLARDA bile bulmak şansını yakalayamadım. 6. ART VE ULUSAL KANAL hariç TV kanalları bizi ambargoya aldı. 5. Kitap şu an hayalet kitaba döndü sanki yazılmamış gibi. 4. kitap, "Sarızeybek" adı üzerinden daha piyasaya çıkmadan 8 bin satış yaptı ama şimdi okura ulaşmıyor. İŞTE BU YAHUDA'NIN GÜCÜ, ŞİMDİ DAHA İYİ HİSSEDİYORSUNUZ! MUTLUYUM ÇÜNKÜ;KARŞIMIZDAKİ HEDEFİN YAHUDA OLDUĞUNU SEZMİŞ VE YAZMIŞTIM. MUTSUZUM ÇÜNKÜ; ŞİMDİLİK BU DEVİRDE, BU DEVRANDA, BU SİYASETTE, BU YÖNETENLERLE YAHUDA BİZDEN GÜÇLÜ GİBİ GÖRÜNÜYOR AMA BUNUN YARINI DA VAR, HESAP GÜNÜ VAR, ONA İNANIYORUM VE BU İNANÇLA YAŞIYORUM. SAĞOLUN, GERÇEĞİ DAHA YAKINDAN GÖRMEMİZİ SAĞLADIĞINIZ İÇİN. |
|
|
|
29.05.2008, 12:46
|
|||||||||||||||||||||||||||
![]() FYL Bilgileri FYL Yolla |
|
|
|
1 kişi bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Üye)
0 Üye:
| |||||||||||||||||||||||