IPB

Hoşgeldiniz Giriş · Kayıt Ol

Ermenilerden Özür Dileyen Sahte Aydın Zihniyetine Yeter Artık!

> Türkiye Gündemi, Ahmer Er
Beğeni 5 V
Ahmet K.
mesaj 29.05.2008, 12:11
İleti #1

...

Grup Simge
Konu: 63
Nereden: İSTANBUL
Üye No: 17.224

FYL Bilgileri
FYL: 203.764
Dolabını Karıştır
FYL Yolla

TÜRKİYE GÜNDEMİ

Son günlerin gündem maddelerinden satır başları :

"DTP ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Belediyeye ait sergi salonunda aralarında Şeyh Sait ve Molla Mustafa Barzani'nin de fotoğraflarının bulunduğu fotoğraf sergisi açtı"

"CHP Genel Sekreteri Önder SAV'ın bir Merkez Valisi ile odasında yaptığı görüşme bire bir Vakit gazetesinde yayınlandı"

"CHP Genel Başkanı BAYKAL, iktidar Emniyet vasıtasıyla bizi dinliyor"

"Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman PAKSÜT kendisini takip eden aracı durdurdu, araç Emniyete ait dinleme/takip aracı ve plakası sahte çıktı"

"İsrail-Suriye görüşmelerinde garantörün Türkiye olduğu ortaya çıktı"

Bu haberler AKP'nin iktidar olduğu 29.05.2008 Perşembe günü Türkiyesinin gündemini oluşturmaktadır...

Bu haberlerde ancak fanatik bir AKP'li, bir Yunan, bir ABD yöneticisi, Oli Rehn, Derviş Vahdet anormallik göremez!

Bu haberler ülkenin içinde bulunduğu durumu gayet açık bir şekilde ortaya koymaktadır.

1973 yılında o zamanki ABD Başkanı Nixon, rakip partinin dinletildiği ortaya çıkınca istifa etmişti ve tarihe "Watergate" skandalı olarak geçmişti. Bu olayı ortaya çıkaran iki gazeteci, en prestijli Amerikan gazetecilik ödülü olan Plutzer'i kazanmıştı.

Yıl 2008... Yer Türkiye...

İktidar Ana Muhalefet Partisini dinliyor... Gazetecilerin ödül kazanmasına fırsat bırakmaksızın "Vakit" adlı iktidar yanlısı gazetede bütün detaylar yazılıyor!
"Kıptinin merdi şecaat ederken sirkatin söyler" atasözünde olduğu gibi, sen iktidar olarak Emniyet,MİT gibi bu tür dinleme olanaklarına sahip kuruluşlara muhalefet partisinin 2. adamını dinlet, sana borazanlık yapan hatta 78 yaşında olan yazarının tecavüzüne bile bir yalan uyduran bir gazetede bunları kelimesi kelimesine yayınlat!

Artık o kadar şeye şahit olduk ki, bunlar insanımıza normal mi geliyor ne?
Yahu "demokratik" olduğu biraz bilinen hangi devlette bunlar olursa o iktidarın sorumluları derhal istifa eder, ettirilir ve sorumluları cezalandırılır.
Burası Patagonya mı diye soracağım, onlara ayıp olacak!

Gelelim gündemin son maddesine:
Yani İsrail-Suriye barış görüşmelerinin Türkiye'nin himayesinde daha doğrusu garantörlüğünde yapılmasına...

İsrail ve Suriye aralarında savaşacak, İsrail Suriye'nin bir kısım toprağını işgal edecek, geri çekilmek ve barış için olaylarla hiç bir ilgisi olmayan Türkiye BEDEL ÖDEYECEK!
Nasıl olacak?
Tatlı su kaynaklarının bulunduğu Golan tepelerini İsrail elinde tutacak buna karşılık tatlı suyu bedel olarak Türkiye verecek! Kimin zoruyla : ABD'nin!
Onur ÖYMEN, 10 yıl önce de benzer bir durumla karşılaşıldığını ve Türkiye'nin "MÜMKÜN DEĞİL" çıkışıyla antlaşmanın olmadığını açıkladı.
ABD, AB, Suriye, İsrail için şu an her şey uygun, çünkü asla Türkiye'nin menfaatlerini düşünmeyen, ama aile ve kendi menfaatlerini üstün tutan bir iktidar işbaşında!
Dünyada kuraklık yok mu, bu su sana yetiyor mu ki, kendi çiftçinin, insanının onayını almadan seninle ilgisi olmayan iki ülkenin barışması için suyunu veriyorsun gafil!
Daha iki gün önce ABD yönetimindeki Irak Hükümeti senden daha fazla su bırakmanı istedi! Geleceğin petrolü "SU" bunu herkes biliyor, sen hariç! Senin kullanımına yetmeyen suyu sen nasıl başka ülkelere bol keseden dağıtırsın?
Halkın 16.5 milyon seçmeni sana oy verdi, ama kendilerini susuz bırakasın diye, gelecek kuşaklarının geleceğini senin attığın imza ile ipotek altına alma hakkını vermedi ki!
Kaldı ki bu ülkenin nüfusu 70 milyon! Geriye kalan 53.500.000 insan sana oy vermedi! Onların hakkını sen hangi hakla verirsin?
Bunları duyunca ve ülkeyi "koruma- kollama" görevini üstlenen Ordunun başının da her toplantıda iktidarın başı ile fısır fısır konuştuklarını görünce içim cızz ediyor...
Gerçekten de "Dolmabahçe"den sonra bir haller oldu!
Bu görüşmeleri de bilmiyorsan ve iktidarı da uyarmadıysan vay bu ülkenin haline vay!
Yıllar önce İsrail "Türkiye bizim ilgi alanımızın içindedir" diye açıklama yaptı, şimdi Barzani'nin Özel Kuvvetlerini eğitiyor, ona ve K.Irak'ta bir Kürt Devletinin kurulmasına açık/gizli yardım ediyor, sen sus pus!
Son dönemde Genelkurmay Başkanı olmadan önce ABD ziyareti yapmayan bir Hüseyin KIVRIKOĞLU'nu biliyorum.
Onun zamanında da ne İsrail ne ABD bölgede şimdiki kadar at oynatamamıştı!
Bu gibi haberleri duyunca insan artık her şeyi sorgulamak zorunda kalıyor.
Bu iktidarın bu ülkeyi düşündüğü şüpheli iken ve Silahlı Kuvvetlerin Türkiye'deki yeri ve görevleri diğer devletlerden farklı iken bir vatandaş olarak bu tür Türkiye için hayati öneme sahip konularda TSK'dan tepki beklemek hakkımız ve beklentimizdir.

29.05.2008 / Ahmet ER
Go to the top of the page

+Quote Post
mesaj 29.05.2008, 12:11
İleti #

Daha iyi hizmet için sitemize destek olabilirsiniz!

FYL Bilgileri

FYL Yolla

Muhabbet.org - Arkadaşlıkların başladığı nokta..

Kore Savaşları
Kore Kahramanlarının Web Sitesi korekahramanlari.org
Erdal Sarızeybek
Emekli Albay Erdal Sarızeybek Sorularınızı Cevaplıyor erdalsarizeybek.com.tr

Quote Post
FikrimYok
mesaj 29.05.2008, 14:48
İleti #2

...

Grup Simge
Konu: 9.347
Nereden: Ankara
Üye No: 4

FYL Bilgileri
FYL: 27.193
Dolabını Karıştır
FYL Yolla

Kimse bunlara bir şey sormuyor, soramıyor, soramayacak da. Bu ülke artık birilerine emanet edilmiştir; tüm birimleriyle..

Genel Kurmay Başkanımızın davranışlarını birkaç aydır takip ediyorum, eleştirmekten hoşnut olmadığımı de belirterek son dönem davranışlarını doğru karşılamadığımı söylemiştim. Yine söylüyorum; gerekli - gereksiz açıklama ve tartışmalarla gündemi bu kadar meşgul eden başka Başkan görmedik, görmek de istemiyoruz; herkes işini yapmalı!

Türkiye'nin çıkarlarına ters düşen anlaşmaların, rejimi tehdit eden oluşumların hesabını biz mi soracağız? Soracaksak eğer, aradaki çekilirse, daha net göreceğiz, gölge olunuyor..

Genel Kurmay Başkanları gider, TSK kalır..

Kalıcı olan Kurumdur.

Dinleme olayına gelince; Hükümet yapmayıp da kim, ne için yapacak? İstifa mı? Demokrasi var bu ülkede; insanlar özgürce dinlemeli, özgürce şantaj yapmalı, özgürce sap saman yazmalı!..

Bu AKP demokrasisi oluyor, ABD ve AB destekli hem de.

+Quote Post
Ekmek ve Şarap
mesaj 30.05.2008, 00:40
İleti #3

...

Grup Simge
Konu: 37
Üye No: 9.347

FYL Bilgileri
FYL: 3.127
Dolabını Karıştır
FYL Yolla

Skandal mı desem ahlaksızlık mı desem bilmiyorum. Bundan daha kötüsü hükümetin yüzsüzce karşı tarafı suçlayıcı tavrıdır. Vakit gibi yıkıcı ahlaksız kağıt parçalarına artık dur denmeli ama kim diyecek?

Devlet devletliğini yapmıyor. Demek ki herşey çığrından çıktı. Devlet koktu.

+Quote Post
Rıdvan
mesaj 30.05.2008, 09:36
İleti #4

...

Grup Simge
Konu: 150
Nereden: Pride
Üye No: 11

FYL Bilgileri
FYL: 153
Dolabını Karıştır
FYL Yolla

Anlayamıyorum bir türlü şu ülkenin suni gündemlerini.

Yahu, demokrasiden dem vuruyorlar demokratik hiç bir adım atmıyorlar. Sosyal devlet diyorlar, bununla ilgili hiç bir adım göremiyorum.

Yaptıkları demokrasi adına olabilir muhakkak. Ancak, anlayamıyorum. Memelekette olan herşey illaki memelekete has şeyler mi olmalı. Konuşulduğu gibi demokrasi mi olur?

+Quote Post
Ahmet K.
mesaj 02.06.2008, 10:36
İleti #5

...

Grup Simge
Konu: 63
Nereden: İSTANBUL
Üye No: 17.224

FYL Bilgileri
FYL: 203.764
Dolabını Karıştır
FYL Yolla

QUOTE(Rıdvan @ 30.05.2008, 08:36) *
Anlayamıyorum bir türlü şu ülkenin suni gündemlerini.

Yahu, demokrasiden dem vuruyorlar demokratik hiç bir adım atmıyorlar. Sosyal devlet diyorlar, bununla ilgili hiç bir adım göremiyorum.

Yaptıkları demokrasi adına olabilir muhakkak. Ancak, anlayamıyorum. Memelekette olan herşey illaki memelekete has şeyler mi olmalı. Konuşulduğu gibi demokrasi mi olur?

Zaten "Kurt puslu havayı severmiş".
Bu karışık ortamda ne yapabiliyorsan yap,toz duman açıldığında ancak göreceğiz zararı.Ama iktidarın yeni tasarısına göre "Devlet Sırrı" adı altında onu da zor göreceğiz gibi.
Ahmet ER

+Quote Post
Eren Yıldız
mesaj 02.06.2008, 19:21
İleti #6

...

Grup Simge
Konu: 0
Üye No: 15.985

FYL Bilgileri
FYL: 1.581
Dolabını Karıştır
FYL Yolla

Bu iktidarın bu ülkeyi düşündüğü şüpheli iken ve Silahlı Kuvvetlerin Türkiye'deki yeri ve görevleri diğer devletlerden farklı iken bir vatandaş olarak bu tür Türkiye için hayati öneme sahip konularda TSK'dan tepki beklemek hakkımız ve beklentimizdir.

TSK'nın görevi Türkiye'nin geleceğini güvence altına almak değil midir? Bunlar haftada, ayda, olağanüstü ne diye toplanır.

Kusura bakılmasın ama ülkenin içine girdiği tehlikeli durumdan herkes aynı oranda suçludur. Herkes bu duruma ortak olmuştur. Kararlılıkla yürütülen mücadele sözünden gına geldi. Fos, fos!..

+Quote Post

1 kişi bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Üye)
0 Üye:

Collapse

>  Benzer Konular

Konu Başlığı Yanıtlar Konuyu Başlatan Okunma Son Faaliyet
No New Posts   0 FikrimYok 104 09.06.2008 - 10:25
Son İleti: FikrimYok
No New Posts   2 FikrimYok 148 06.07.2008 - 12:17
Son İleti: Emre
No New Posts   0 Mavi_1 149 25.03.2008 - 10:32
Son İleti: Mavi_1
No New Posts   0 Mavi_1 128 26.03.2008 - 08:04
Son İleti: Mavi_1