IPB

Hoşgeldiniz Giriş · Kayıt Ol

> Sorçolar, Ahmet Er
Beğeni 5 V
Ahmet K.
mesaj 18.04.2008, 18:08
İleti #1

...

Grup Simge
Konu: 55
Nereden: İSTANBUL
Üye No: 17.224

FYL Bilgileri
FYL: 180.227
Dolabını Karıştır
FYL Yolla

SORÇOLAR

Başlıktaki bu "SORÇOLAR" ne anlama geliyor diyeceksiniz...

Anlatalım:

Son zamanlarda "Açık Toplum Enstitüsü" Türkiye'de hatırı sayılır işler yapmaya başladı. Enstitünün Başkanı Can Paker, fikirdaşları olan kimi köşe yazarları örneğin Altan Biraderler, Hadi Uluuuengin, Cüneyt $sever gibileri, ABD güdümündeki tarikatçının yandaşları bkz Fehmi Koru, ağız birliği etmişçesine hep aynı istekleri, aynı teraneleri çalar, söylerler, biz bunlara "Soros'un Çocukları" anlamına gelen "SORÇOLAR" tekil olduklarında kısaca "SORÇO" diyeceğiz bundan böyle.

Bu Sorçoların "demokrasi" tarifleri,istekleri hep birbirine benziyor: 301'i kaldırın, 305'i kaldırın, Vakıflar Yasasını Meclisten geçirin, Kürtleri azınlık olarak tanıyın vs.vs.

Bu istekleri ABD, AB de istiyor...

Peki bu Sorçoların hazırlattığı almanak, rapor gibi yazıları kimler hazırlıyor?

Polis Akademisinde "Dekan" olan "sözde" bilim adamları...

Bu isteklere baktığınızda biri "Türklüğe hakareti serbest bırakıyor" diğeri "Bölücülüğün önünü açıyor", diğeri ne idüğü belirsiz bir belgeyle gelen her vakfa Türkiye'nin her noktasındaki toprağa el koyma hakkı tanıyor...

Bu maddeleri kim istiyor?

Dış ülkeler!

Başka?

Sorçolar!

Başka?

DTP!

Kimin oyuyla meclisten geçiyor?

AKP!

Şimdi bir daha soralım, AKP kapatılmalı mı?

Ülkenin birlik, beraberliğini,üniter yapısını,toprağını kim bölüp-parçalamak istiyorsa şu anda hepsi işbirliği
içinde...

Hazin olan bunun "Türkiye Büyük Millet Meclisi" içinden "Türk" milletvekillerince onaylanarak yapılması...
Hazin olan TSK dışında ülkenin güvenliğinden sorumlu "Emniyet"in içinden insanların olması...
Hazin olan ülkesini koruyan TSK ve onun en üst Komutanını "terör ve kanun dışılıkla" suçlayan bir "Türk" savcısının olması...
Hazin olan iddianameyi hazırlayan bu savcının daha sonra ABD'ye kaçması...
Hazin olan bu savcı ve onun üye olduğu tarikatın başının ABD'de yaşaması ve kapısında CIA'nın nöbet tutması...
Hazin olan bütün bunları görmeyen,duymayan,bilmeyen bir iktidarın iş başında olması...
Hazin olan bu iktidarın, olan biten bütün bu işlere rağmen % 47 oy alması...
Hazin olan "görevini yapan" bir yargı erki olan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısının bütün bu sorçolar, AKP, DTP, AB, ABD tarafından tehdit edilmesi...
Bazılarının savcı ile "organik" hiç bir bağları olmamalarına rağmen...

Ahmet ER / 18.04.2008
Go to the top of the page

+Quote Post
mesaj 18.04.2008, 18:08
İleti #

Daha iyi hizmet için sitemize destek olabilirsiniz!

FYL Bilgileri

FYL Yolla

Muhabbet.org - Arkadaşlıkların başladığı nokta..

Kore Savaşları
Kore Kahramanlarının Web Sitesi korekahramanlari.org
Erdal Sarızeybek
Emekli Albay Erdal Sarızeybek Sorularınızı Cevaplıyor erdalsarizeybek.com.tr

Quote Post
FikrimYok
mesaj 18.04.2008, 19:10
İleti #2

...

Grup Simge
Konu: 8.892
Nereden: Ankara
Üye No: 4

FYL Bilgileri
FYL: 11.855
Dolabını Karıştır
FYL Yolla

Vatandaş halinden memnun desem, üzüleceğiz biliyorum. Ama memnun..

"Vatanseverlik" tehlikeli, itici bir kavram artık. Bir kişinin peşine düştü gidiyor bakalım millet kıyamete..

Ulus, vatan, bayrak, mehmetçik gibi kavramları artık vatandaşımız ciddiye almadığı gibi, bu değerleri hedef alan bir zihniyetin yanında ulusalcılığın, terörizm aynı kefeye konmasını seyrediyor.

Tüm bunlardan dolayı, bu zihniyete destek veren seçmeni suçluyorum ben.

Bu demek değildir ki; çoğunluk "vatanı satalım" diyor diye, "satacak" değiliz tabi ki; şımarıklığın da bir sınırı var..

+Quote Post
Ahmet K.
mesaj 19.04.2008, 10:37
İleti #3

...

Grup Simge

FYL Bilgileri
Dolabını Karıştır
FYL Yolla

QUOTE(FikrimYok @ 18.04.2008, 19:10) *
Vatandaş halinden memnun desem, üzüleceğiz biliyorum. Ama memnun..

"Vatanseverlik" tehlikeli, itici bir kavram artık. Bir kişinin peşine düştü gidiyor bakalım millet kıyamete..

Ulus, vatan, bayrak, mehmetçik gibi kavramları artık vatandaşımız ciddiye almadığı gibi, bu değerleri hedef alan bir zihniyetin yanında ulusalcılığın, terörizm aynı kefeye konmasını seyrediyor.

Tüm bunlardan dolayı, bu zihniyete destek veren seçmeni suçluyorum ben.

Bu demek değildir ki; çoğunluk "vatanı satalım" diyor diye, "satacak" değiliz tabi ki; şımarıklığın da bir sınırı var..

Ahmet Hakan'ı bir avukat arıyor tehdit ediyor. Aynı avukatın adı, Yargıtay katili Alparslan Aslan'ın ifadelerinde de geçiyor. Ve bu avukat F.Gülen'in "yeğeni".

Ve hala birbiriyle ilgileri sadece "ulusalcı" olmaları olan
kişiler "Ergenekon" adı altında toplanarak, yargıtay katliamı üzerlerine yıkılmaya çalışılıyor...

Ne CIA, ne MOSSAD, ne de bu ülkede yaşayan "Sorçolar" ve onları destekleyen zihniyetin takipçileri bu ülkenin gerçek savunucuları olan "Atatürk'ün İzindekiler" oldukça amaçlarına ulaşamazlar. Çünkü onlar "haklı" davaları olan kişiler karşısında hep başarısız olmuşlardır: Kurtuluş Savaşı, Cezayir, Afganistan, Irak, İran örneklerinde olduğu gibi...

Ama "TÜRK" tokadını yiyen bir 50 sene iflah olmaz...

Ayrıca açık açık burdan MOSSAD'a sesleniyorum; hepsi gidecek bizimle bu bölgede baş başa kalacaksın, daha Hamas'ın militanlarını yenemeyen sen, insanlık tarihi boyunca sayısız askeri başarıları olan "YÜCE TÜRK MİLLETİ"nin karşısında ne yapacaksın onu düşün...

Ahmet ER

+Quote Post
Engin Aslan
mesaj 20.04.2008, 01:29
İleti #4

...

Grup Simge
Konu: 1
Üye No: 463

FYL Bilgileri
FYL: 19
Dolabını Karıştır
FYL Yolla

Yüreğinize sağlık. Sizin gibi iyi niyetli insanlar da olmasa kahrımızdan ölüp gideceğiz. Başbakanı izledim bugün biraz Allah'ım biri beni vursa kan çıkmaz öyle kanım donmuş. Başbakanın kaşı gözü her yere oynuyor! Allah'ım sen aklıma mukayyet ol.
Vatan hainlerinden birgün hesap sorulur. Kurtuluş savaşımız bir kez daha olacak bizim, dedelerimizin kanını yerde koyacak değiliz.

+Quote Post
Ahmet K.
mesaj 21.04.2008, 10:19
İleti #5

...

Grup Simge

FYL Bilgileri
Dolabını Karıştır
FYL Yolla

QUOTE(Engin Aslan @ 20.04.2008, 01:29) *
Yüreğinize sağlık. Sizin gibi iyi niyetli insanlar da olmasa kahrımızdan ölüp gideceğiz. Başbakanı izledim bugün biraz Allah'ım biri beni vursa kan çıkmaz öyle kanım donmuş. Başbakanın kaşı gözü her yere oynuyor! Allah'ım sen aklıma mukayyet ol.
Vatan hainlerinden birgün hesap sorulur. Kurtuluş savaşımız bir kez daha olacak bizim, dedelerimizin kanını yerde koyacak değiliz.

Engin Bey,

Merak etmeyin...

Diyeceğim ama bunları yapıp üstüne % 47 oy almış bir partinin ülkesinde ben de acaba demeden edemiyorum...
Ama her şeye rağmen siz varsınız,ben varım.. Şimdilik..

Fakat bu forumda yazan, okuyan, yanıt veren insanları görünce ümidim artıyor.

Siz gene de 2.Kurtuluş Savaşına hazırlanın, çünkü bu hükümetten sonra topraklarımızı ele geçiren, şirketlerimizi ele geçiren hegemonyacılar ve işbirlikçileri kolay kolay mevzilerini kaybetmek istemiyeceklerdir...

Teşekkür ederim.

Ahmet ER

+Quote Post
Selim Uluç
mesaj 21.04.2008, 18:45
İleti #6

...

Grup Simge
Konu: 21
Üye No: 8.570

FYL Bilgileri
FYL: 7.945
Dolabını Karıştır
FYL Yolla

CODE
Hazin olan bunun "Türkiye Büyük Millet Meclisi" içinden "Türk" milletvekillerince onaylanarak yapılması...
Hazin olan TSK dışında ülkenin güvenliğinden sorumlu "Emniyet"in içinden insanların olması...
Hazin olan ülkesini koruyan TSK ve onun en üst Komutanını "terör ve kanun dışılıkla" suçlayan bir "Türk" savcısının olması...
Hazin olan bu savcı ve onun üye olduğu tarikatın başının ABD'de yaşaması ve kapısında CIA'nın nöbet tutması...
Hazin olan bütün bunları görmeyen,duymayan,bilmeyen bir iktidarın iş başında olması...
Hazin olan "görevini yapan" bir yargı erki olan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısının bütün bu sorçolar, AKP, DTP, AB, ABD tarafından tehdit edilmesi...

Hazin olan Türk milletinin bunlara ilgi göstermemesi. Vatan bölünmeye gitmiş, tehdit ediliyormuş, dışarıdan müdahale varmış...

Hepsi palavra onlara göre, bunlara ne diyeceğimi bilemiyorum.

+Quote Post
Ahmet K.
mesaj 22.04.2008, 12:27
İleti #7

...

Grup Simge

FYL Bilgileri
Dolabını Karıştır
FYL Yolla

QUOTE(Selim Uluç @ 21.04.2008, 18:45) *
CODE

Hazin olan Türk milletinin bunlara ilgi göstermemesi. Vatan bölünmeye gitmiş, tehdit ediliyormuş, dışarıdan müdahale varmış...

Hepsi palavra onlara göre, bunlara ne diyeceğimi bilemiyorum.

Haklısınız Selim Bey,

Bu dava nedeniyle aslında devletin Atatürkçü kadroları bir özeleştiri yapmalı; "Neden", "Nasıl", "Ne Yapmalı"
sorularını sorup bir daha olmamasını sağlamalı...

Selamlar.

Ahmet ER

+Quote Post

1 kişi bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Üye)
0 Üye: