IPB

Hoşgeldiniz Giriş · Kayıt Ol

Ermenilerden Özür Dileyen Sahte Aydın Zihniyetine Yeter Artık!

> Sedat Onar | Makale Başlıkları

Gerginlere Pasiflora İyi GelirBölüneceksek, Bölünelim mi?Elveda Rumeli Pişmanlık Pişmaniye DeğildirBu Ülke Türkler İstemedikçe BölünmezBu Hamur Daha Fazla Su KaldırmazOlaylar Kontrolden ÇıkarsaÇıktık Düşük Alınla Bu Yıl da Son “Newroz”danBoyun Eğmeyiz…Bir Tek Ben AlışamadımKuvay-ı ZilliyeNevruz KışkırtmalarıNevrozDinler Arası BiyologMcCain Seçilir mi?Mahmut Şahin Binbaşı’nın ŞehadetiMağduriyetin Yolu Müdüriyete GiderUnited States of Turkey - SonBir Şehit Oğlu’nun İlk GecesiFransız Albayın ÖpücüğüBir Çocuğun Hüzünlü HaykırışlarıUnited States of TurkeyTrene Bakmaya Devam!..Haydi Türk Milleti, Beline KuvvetAltın OranKörler ve Sağırlar Birbirini AğırlarTehlikeli Dönemeç1 Mart Dünya Ölüler GünüSanal ÇuvalSilahsız Kuvvetler HarekatıKüçük BizansŞamar Oğlanı mıyız?El-BelediyyeBaskın BasanındırUlusalcı Terör ÖrgütüKuzuların CazgırlığıAkdeniz (Üniversitesi) AkşamlarıBizler Ne İstiyoruz?Vizyon Sahibi Lidere İhtiyacımız VarMağduriyetin Yolu Müdüriyete GiderKatırlar Tepişirse, Olan Eşeklere OlurSoros’un ÇocuklarıNazım mı, Necip Fazıl mı?Kuzular ve Soroslar’ın CazgırlığıTruva AtıHüzün Doluyor İnsanEv Alma, Komşu AlBeni Kahreden Dağlıca30 Bin Kişinin Katili!Adım Adım KorkaklıkBirlik ve BeraberlikBiz Akıllanmayacağız!Bu Kaçıncı Bahçe Gördüğüm Tarumar?Bu Kadarına da Pes!Emanete Hıyanet Zincirleme ReaksiyonYumurta mı Tavuktan...Rutin İçiKandil’in RövanşıKandil’e Püf De...Komutayı Kim Devralacak?Talimat Çankaya’danTek Derdimiz Sigara Kalmıştı!Yeni Politikalar ÜretmeliyizÇatışmanın Olmadığı CoğrafyaKim, Kimi Kuşatıyor?Babayasa MahkemesiTürban KurbanlarıTürbanlıdan İyi Ev Hanımı OlurEkonomik Krizin Faturası Kiminmiş?3'ncü Viyana KuşatmasıTop GunTaraf Ne Tarafta?Ortak Akıl HareketiAcı Çekmek Müslümanların Kaderi mi?AB, AKP’nin Kapatılmasına Karşıymış…Gerçek Demokrasi… Ama Ne Zaman?Biz Kaç Ortak Akıllıyız?Millet (!) İntihar Bombacısını Anarken…Ergenekon Madımak HattıDemokratlar (!) Bir Türlü Darbe Yaptıramadı • •

> Sedat Onar | Fransız Albayın Öpücüğü
Beğeni 5 V
sedatonar
mesaj 15.03.2008, 11:36
İleti #1

...

Grup Simge
Konu: 454
Nereden: Emekli
Üye No: 15.179

FYL Bilgileri
FYL: 396.855
Dolabını Karıştır
FYL Yolla

Fransız Albayın Öpücüğü

Aynen Orhan Gencebay’ın bestesi, Cemal Safi’nin güftesindeki gibi:

“Her şeyim tamam da bir sensin noksan…”

Bizim işlerimize bir tek burnunu sokmayan bir Fransız Albay kalmıştı. O da işin içine girdi. Her şeyimiz tamam da bir Fransız noksan gibi.

Bu kış kıyamette askerimizce kahramanca icra edilen ve askeri açıdan büyük bir başarı iken, yeterli bilgilendirme yapılmamasından dolayı çarşafa dolandığımız kara harekatıyla ilgili olarak PKK’ya yakın basın organları def çalıp, göbek atmaya başladılar bile. Gerçi ölen militanlarını düşünecek halleri yok ya. Her zamanki gibi militanın ölmesi ulaşılmak istenen “yüce amaç” için küçük bir teferruat, o kadar…

Şimdi PKK güdümündeki bu legal basın organları sabah akşam bangır bangır meşhur Nazi propagandisti Joseph Göbels’in “Yanlışı doğru olarak kabul ettirme propagandanın başarısıdır” taktiğini uygulayarak saldırıyorlar. Allah’tan herkes bu tiplerin basın faaliyetlerini takip edip etkilenmiyor da, kurtarıyoruz. Yoksa, insanlarımız bu ruh hastalarının propagandalarına inanmaya kalksa evinden dışarı çıkamaz. Bunlara göre; Türkiye’de Türk olmadığı gibi, bir avuç Türk bu hızla üremeye devam ederse, 100 yıl sonra ancak azınlık olabiliyoruz. Hele hele, çatışmalarla ilgili bir haber verişleri var ki, dillere destan. Özellikle son kara harekatında PKK’nın şehit ettiği asker sayısı 200’ün üzerinde, 2 tane F-16 ve 5 tane kobra helikopteri düşürmüşler. Geri kalanını saymıyorum. İşin kötüsü bu hasta tiplere inanan o kadar çok cahil var ki, bu basın organlarında haberlerin alt kısımlarına yaptıkları yorumlardan, adamlara cahil demenin bile onları onurlandırmak olacağını düşünüyorsunuz.

PKK’nın bu propagandaları arasında geçenlerde bir Fransız Albayın haberi vardı. Başlık: “Fransız Albay Türkiye’nin Kürdistan’ı işgalini değerlendirdi”

Ben de hoppala, bu da nereden çıktı? Kim bu Fransız Albay, diye kısa bir araştırma yaptım. Adamın izine dünyanın çeşitli yerlerinde rastladım. PKK’nın referans olarak aldığı bu tip kimmiş?

Birincisi, adam eski bir lejoner ve Fransız dış güvenlik istihbarat servisi DGSE’nin aktif bir elemanı. Dünyanın neresinde Fransa’nın menfaati söz konusu ise orada bitiyor. Akıllı bir stratejist ve provokatör. Kısa sürede iç karışıklık, çoluk-çocuk ölümleri dahil olmak üzere her işi iyi organize edebiliyor. Halen Fransa Cumhurbaşkanı Sarkosy’nin gayrı resmi danışmanı.

İkincisi, adam Ortadoğu, Çin ve Afrika konularında uzman. Fransa devletinin politikası gereği açıklamaya yanaşmadığı konuları resmi ağızmış gibi açıklama yapması ile tanınıyor. Misal: Fransa ticari politikaları gereği Türkiye ile bozuşmak istemiyor. Diğer yandan da Kürtleri üzmek istemiyor. O zaman bu Albay ortaya çıkıp, Türkiye aleyhinde birkaç laf söyleyip, karşı tarafı rahatlatıyor.

Üçüncüsü, şu yakın sıralar Kürtlerle ilgileniyor. Bu arkadaşın şimdiye kadar ilgilendiği neresi varsa, orada mutlaka bir iç karışıklık çıkmış ve kan dökülmüş. Amerikalılara göre Fransız devletinin örtülü ödeneklerinin terör örgütlerine aktarılmasında aracı rolünü Dufour Albay üstleniyor. PKK’nın Avrupa sorumluları ile arada sırada bir araya gelip, onlara taktik veriyor. Örtülü ödenek veriyor mu Allah bilir. Pardon PKK’nın Avrupa’daki mali işler sorumlusu Nedim Seven bilir…

Bu Albay, geçenlerde Fas’ta yayınlanan “Economiste” adlı gazeteye Türkiye’nin kara harekatıyla ilgili bir demeç vermiş, durduk yere. Durduk yere değil, nasıl bizim emekli paşalarımız o televizyon senin, bu televizyon benim dolaşarak, Türk Milletinin beklentilerini zirveye çıkarıp, hayal kırıklığına uğrattılarsa; bu Albay’da bir sürü konu hakkında fikirlerini sıraladıktan sonra demiş ki: “Türkiye Kürdistan’ı istikrarsızlaştırmak istiyor.”

Şimdi Fransızca bilen birine bu şahsiyetin verdiği beyanatı tercüme ettirdim. Adam Kürdistan kelimesi kullanmamış. Irak demiş. Ama PKK provokatörleri bunu Kürdistan diye okuyucusuna sunuyor. Neyse, gelelim istikrarsızlaştırmaya…

Türkiye sınır komşusu olan bir ülkede istikrarı mı ister; yoksa o ülkenin istikrarsız olup, ülkesinin belli bölgelerini kontrol edemeyip, Türkiye’ye saldıracak terör örgütlerinin üs bölgeleri kurup kendisine saldırmasını mı? Şu an Türkiye’nin derdi Irak’taki istikrarsızlık değil mi?

Bunu bir yana bırakın. Madem Türkiye dizinin dibindeki bir ülkede istikrarsızlık istiyor, o zaman Fransa’nın bu bölgelerde ne işi var?

Kuzey Irak’taki Erbil kentinde Fransa’nın Büyükelçilik açma kararını verişi, Fransız Perenco petrol şirketinin Barzani ile petrol arama anlaşması imzalayışı bu bölgenin Fransa’nın sınır komşusu olmasından mı kaynaklanıyor?

İşin daha da kötüsü Kürtlerin hala ABD, İngiltere, Fransa ve Almanya gibi emperyalist amaçları için her haltı yiyebilecek ülkeleri dost olarak görmeleridir. Bu ülkeler ve ajanlarının yüzyıllardır bölge halklarının kanını dökmek için çaba sarf ettiklerini anlamayacak kadar bir insanın saf olması, öncelikle kendi halkına karşı ihanet, daha sonrada kendilerine yıllarca sahip çıkan komşularına karşı hainliktir.

PKK kamplarını dağlarda ziyaret eden Yunan’lı korgeneraller, ABD’li binbaşılar, İran’lı albaylar olduğunu biliyorduk. Bir Fransız eksikti onuda tamaladık. Kürt kökenli vatandaşlarımız böyle durduk yere Fransız Albayların kendisini öpmesine izin verirse, daha sonra sıranın Alman onbaşılara kadar geleceğini söyleyebiliriz.

Alman onbaşının kim olabileceğini 2nci Dünya Savaşını okumuş olanlar biliyor…

Sedat Onar
Go to the top of the page

+Quote Post
mesaj 15.03.2008, 11:36
İleti #

Daha iyi hizmet için sitemize destek olabilirsiniz!

FYL Bilgileri

FYL Yolla

Muhabbet.org - Arkadaşlıkların başladığı nokta..

Kore Savaşları
Kore Kahramanlarının Web Sitesi korekahramanlari.org
Erdal Sarızeybek
Emekli Albay Erdal Sarızeybek Sorularınızı Cevaplıyor erdalsarizeybek.com.tr

Quote Post
yılmazdanacı
mesaj 15.03.2008, 12:22
İleti #2

...

Grup Simge
Konu: 157
Üye No: 7.838

FYL Bilgileri
FYL: 3.908
Dolabını Karıştır
FYL Yolla

TERÖRİST PKK ile Fransa 'nın ahlaksız işbirliği!

Le Parisien gazetesi, Fransa'da yakalanan 14 PKK militanından çoğunun Fransız istihbaratı DST'ye çalıştığını yazdı. Habere göre muhbirler, ajanlarla ayda bir görüşerek PKK'nın Fransa'daki para kaynakları, topladığı haraçlar ve örgütün şeması gibi bilgiler aktarıyordu

DST'den bir yetkili de haberi doğrulayarak, PKK'yla yapılan muhbirlik anlaşmasını şöyle anlattı: "Örgütle aramızda üstü kapalı bir anlaşma vardı. Fransa'da eylem yapmayacaklar ve bize bilgi verecekler, biz de bunun karşılığında PKK'nın faaliyetlerine göz yumacaktık"

Fransız Le Parisien gazetesi, geçen hafta Fransa'da düzenlenen "Ahtapot Operasyonu" ile yakalanan 14 P

KK militanından "çoğunun" Fransız İçişleri Bakanlığı'nın özel istihbarat birimi DST'ye bağlı faaliyet gösterdiklerini yazdı. Örgütün Avrupa'daki kasası olarak nitelendirilen ve tutuklanan kişiler arasında yer alan 38 yaşındaki Nedim Seven'in bu gruba liderlik ettiğini kaydeden gazete, haberi Fransız istihbaratından da doğrulattı. Buna göre PKK üyeleri, uzun bir süreden beri DST ajanlarıyla temastaydılar. Ayda bir, ajanlarla görüşerek kendilerine bilgi aktarıyorlardı .

DST doğruladı

Bu bilgiler arasında PKK'nın Fransa'daki para kaynakları, örgütün şeması gibi bilgiler de yer alıyordu. Yani PKK, Fransa'daki faaliyetlerinin tümünü Fransız istihbaratının bilgisi dahilinde yürütüyordu. DST ile yapılan görüşmelerin büyük bölümünü de İnterpol tarafından Türkiye'de 15 kişinin ölümünden sorumlu olarak kırmızı bültenle aranan Nedim Seven elini kolunu sallaya sallaya gerçekleştiriyordu. Ayrıca Fransızlarla görüşen PKK'lılar arasında Belçika'da yakalanan ve örgütün bir başka kasası olan Canan Kurtyılmaz da bulunuyordu. Bu ilişkiyi yakından bilen DST ajanlarından biri de Le Parisien'e yaptığı açıklamada Fransız istihbaratı ile PKK arasındaki ilişkiyi doğruladı.

Üstü kapalı anlaşma

Fransız yetkili, "Örgütle aramızda üstü kapalı bir anlaşma vardı. Fransa'da eylem yapmayacaklar biz de bunun karşılığında PKK'nın faaliyetlerine göz yumacaktık. Çoğu zaman siyasi mülteci olan bu insanlarla idari polis işlemleri çerçevesinde ilişkideydik. Ama bu kendilerini koruma altında hissetmelerine izin verdiğimiz anlamına gelmez. Kuşkulu hiçbir faaliyete göz yummadık. Tam tersine sarı çizgiyi geçmemeleri konusunda kendilerini uyarıyorduk" ifadesini kullandı.

Peki niye yakalandılar?

3 örgüt militanının avukatlığını üstlenen Fransız avukat William Bourdon ise, "Müvekkillerim DST tarafından kontrol ediliyordu. Fransız istihbaratına hizmetler gerçekleştirdiler. Ama şimdi suçlu oldular. Anlamıyorum" diye konuştu.

Militanların sorgusunda PKK'nın Fransa'da yılda 4 milyon euro para topladığı, bunların en az 34 bin euro'sunun uyuşturucu kaynaklı olduğu tespit edildi. PKK'lılardan biri de sorgusu sırasında PKK'nın "intihar komandosu" adlı bir birimi olduğunu ve "Kürt davası" için eylemler gerçekleştirmek üzere hazır bekletildiğini söyledi.

Hocam yazınızı bir alıntıyla desteklemek istedim.

Fransa ve PKK, bana çok da şaşırtıcı gelmeyen bir ikili!..

+Quote Post
sedatonar
mesaj 15.03.2008, 13:46
İleti #3

...

Grup Simge
Konu: 454
Nereden: Emekli
Üye No: 15.179

FYL Bilgileri
FYL: 396.855
Dolabını Karıştır
FYL Yolla

Yılmaz Bey,
Ben özet yazmıştım. Diğer delilleri de siz sıralamışsınız. Ellerinize sağlık.
Forum üyelerinin buna benzer dış destek olarak nitelendirilebilecek her hususu foruma taşımaları, bize bu konuda zengin bir arşiv kazandırır.

+Quote Post

1 kişi bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Üye)
0 Üye:

Collapse

>  Benzer Konular

Konu Başlığı Yanıtlar Konuyu Başlatan Okunma Son Faaliyet
No New Posts   5 sedatonar 754 10.06.2008 - 19:15
Son İleti: Ekmek ve Şarap
No New Posts   4 sedatonar 506 16.06.2008 - 22:45
Son İleti: Rehber
No New Posts   2 sedatonar 500 14.06.2008 - 09:35
Son İleti: Turan D.
No New Posts   7 sedatonar 751 12.06.2008 - 18:46
Son İleti: Emre