Erdal Sarızeybek | Soru - Cevap Emekli Albay Erday Sarızeybek
Gonderilme tarihi 01 Dec 2007 - 01:12
:Eyvallah:
Gonderilme tarihi 04 Dec 2007 - 19:16
Saygılarımla.
Gonderilme tarihi 05 Dec 2007 - 00:28
Spinoza, on 01.12.2007, 01:12, said:
Başbakan olan zat'ın hedefi; iç ve dış siyasetin teröre etkilerini gerçek anlamda görüp bir ihanete uğradığımızı dile getiren emekli askerlerdir. Bunu dile getirebilenler zaten susmazlar, orada yanıldı Başbakan olan zat...
Gonderilme tarihi 05 Dec 2007 - 00:31
CarpeDieM, on 01.12.2007, 03:25, said:
Revizyondan ne anlatmak istediğinize göre değişir. Günümüz tehditlerini göz önüne alarak özel birlikler, özel eğitim, özel silahlar derseniz, doğrudur. Ama bunu kişisel ya da özel durumlara göre özel çözümler şeklinde değerlendirirseniz, tartışmak gerekir...
Gonderilme tarihi 05 Dec 2007 - 00:35
Zeynep Eda Bilgin, on 01.12.2007, 03:57, said:
Saygılarımla... :Eyvallah:
Şemdinli'de görevli iken bizimle birlikte çalışan arkadaşlarımız, komando olmamalarına rağmen yaptıkları harekatlarla komando nedir, bilmesi gerekenlere öğrettiler. Bu bir ekip işi, kadro işi, gönül işi, her şeyden önce insanımıza hizmet etmeyi amaçlamış insanların bir araya gelmesi işi...
Gonderilme tarihi 05 Dec 2007 - 00:44
delice, on 04.12.2007, 19:16, said:
Saygılarımla.
Türk Silahlı Kuvvetlerine terörle mücadele yetkisini veren yasaları bu forumda açıklamıştım.
PKK'nın siyasi kanadı haline gelmiş parti ve belediye başkanları hakkındaki düşüncelerimi forum içerisinde size açıklayacağım. Ancak, demokrasiye inanıyor ise eğer, sorunları demokratik çözümlerde aramasını da bileceğiz, bileceğiz ama bizde demokrasi çağdaş ülkelere göre daha farklı işliyor. Nasıl mı?
Demokratik ülkelerde;
o ülkeyi bölmek amaçlı parti kurulamaz, bizde kuruluyor.
Otuz bin canın katili, yattığı yerden terörü idare edemez, bizde ediyor.
Milli çıkarlar kişi, parti,, siyaset, para gibi menfaatler uğruna terkedilemez, bizde ediliyor.
Bu listenin sonu yok, İhaneti Gördüm kitabına bir göz atmanız size bu sıralamayı yapacaktır.
Bence şu sıralar cevabını aramamız geken soru şudur: İhanet eden ülkeyi yöneten olursa ne olur?
Gonderilme tarihi 06 Dec 2007 - 22:37
Erdal Sarızeybek, on 05.12.2007, 00:35, said:
Hakkınızda yazılanları ve verdiğiniz yanıtlarınızı okuyorum, size duyduğum saygıyı anlatabilmemim imkanı yok. İnsanlar bilgilensin diye gösterdiğiniz çaba, değerli zamanınızdan yaptığınız fedakarlık için teşekkür ederim.
Türkiye'nin sizler gibi dürüst, vatansever insanlara, yöneticileri ihtiyacı var. Bir gün bunun gerçekleşeği umudu içindeyim.
Sonsuz saygılar...
Gonderilme tarihi 08 Dec 2007 - 09:57
Gençler hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum. Gençler okumuyor, düşünmüyor, ülkemizle ilgili sorunlara ilgi göstermiyor. Gençler, siyasilerin izinden gidiyor. Gençler en kısa zamanda köşeyi dönmeyi amaçlıyor. Gençler batıya özeniyor...
Benim düşüncem bunlar.

#12 Misafir_MisafirErdal Sarızeybek_*_*
Gonderilme tarihi 08 Dec 2007 - 16:22
Anayasada düşünce özgürlüğü var. Şimdiye kadar bu özgürlük PKK ve yandaşları tarafından kullanılıyordu şimdi sıra bizde. Hedef konusu, üzerinde düşünülmesi gereken bir konu...
#13 Misafir_MisafirErdal Sarızeybek_*_*
Gonderilme tarihi 08 Dec 2007 - 16:27
Spinoza, on 07.12.2007, 16:49, said:
Sapasağlam ayakta duran bir ordumuz var. Sınır ötesi harekat gecikmiş olsa da şarttı ve yapıldı, devam ediyor. Tüm gençlik ordumuzu bu zorlu görevinde desteklemelidir.
Ancak esas desteği hükümetin vermesi gerekmektedir; AB ülkelerindeki PKK lider kadrolarının getirilmesi, PKK'nın siyasi yandaşlarında yasal işlemlerin yapılması, örgütün para kasası ve arşivlerinin ele geçirilmesi gibi. Ama bunları yapmaya niyetleri yok gibi. Dolayısıyla tek başına sınır ötesi harekat, istenilen sonucu almayı zorlaştıracaktır. Sivil toplum örgütleri halkı aydınlatmalı ve hükümetin terörle mücadeleye aktif katılımı sağlanmalıdır...
Gonderilme tarihi 08 Dec 2007 - 18:25
İsmi yazılan kişinin güvenliği açısından, lütfen Foruma giriş yapınız..
Saygılar..
Gonderilme tarihi 09 Dec 2007 - 10:57
Alıntı
Eve dönüş yasası TSK'nın talebi midir? Yasasın içeriği hakkında bizleri aydınlatabilir misin acaba?
Teşekkür ederim.
Saygılar...
Gonderilme tarihi 09 Dec 2007 - 16:36
#18 Misafir_Misafir Erdal Sarızeybek_*_*
Gonderilme tarihi 10 Dec 2007 - 17:20
Herkes anayasa ile belirlenmiş düşünce özgürlüğü çerçevesinde, konusu suç teşkil etmedikçe düşüncelerini açıklayabilir, bunun için izin alınması gerekmez. Hedef konusu üzerinde düşünmeli...
#19 Misafir_Misafir Erdal Sarızeybek_*_*
Gonderilme tarihi 10 Dec 2007 - 17:27
FikrimYok, on 09.12.2007, 10:57, said:
Teşekkür ederim.
Saygılar...
Talebin kimden gelmiş olduğunu bilmiyorum. Ancak, Avrupa parlemontosunda, aranan bir terörist konuşma yapıyorsa ve siz hala PKK'nın para kasalarını ve arşivlerini ele geçiremediyseniz, dağdakini yere indirmenin ne faydası olabili ki! Ülkemizde milyonlar açlık, milyonlar yoksulluk sınırında yaşarken, milyonlar işsiz iken, bunlara çare bulmayıp dağdakileri şehre indirmenin hiç bir mantıklı açıklaması olamaz. Bu çare değil, çözüm de değil, sorunlara sorun katmaktan başka işe yaramayacaktır.
Her soruya detaylı açıklama yapmıyorum, çünkü bir çoğunu önceden cevaplamış olduğumu düşünüyorum.
#20 Misafir_Misafir Erdal Sarızeybek_*_*
Gonderilme tarihi 10 Dec 2007 - 17:34
Turan Demir, on 09.12.2007, 10:02, said:
Operasyon bölgesinden yapılan haberler pek endişelendirmemeli, çünkü operasyon denilen yerlerin gerçek operasyon bölgeleriyle bir ilgisi yok. Önemli olan, o görüntülerin yanında ne gibi açıklamalar yapıldığıdır. Örneğin: Şemdinli'den giriş yapmak isteyen kalabalık bir terörist gurubu açılan ateşeler sonucu püskürtüldü'' derseniz, bu; kamuoyu üzerinde, teröristler çok güçlüymüş, imajı yaratır ve bu yanlıştır. On kadar teröristle mücadele anlatılırken, dakikalarca top ateşleri gösterirseniz, bu da benzer şekilde kamuoyunu yanıltır.
Özellikle medyanın, teröristlerden ve onlara karşı sürdürülen mücadeleden bahsederken ne gibi sözler sarfettiklerine bakmak gerek ve her söze inanmamak gerek.
| Konu | Konuyu baslatan | Yanıt ve görüntüleme | Son mesaj bilgisi | |
|---|---|---|---|---|
![]() |
iki soru
|
L_A_B_O_R_A_N_T |
|
|
![]() |
Soru: Kadınlar Neden Yan Dönüp Poz Verir?
|
Emre |
|
|
![]() |
Emekli Aylığı
Tazminat ve Sağlık Yardımı |
M.Karaman |
|
|
![]() |
Ne Zaman Emekli Olurum?